середу, 23 березня 2016 р.

Волонтери разом із заслуженим артистом України Анатолієм Сиротенком відвідали учасників захисників в зоні АТО


27 лютого активісти ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» відвідали військовослужбовців, які несуть службу в зоні АТО. Разом з волонтерами вояків відвідав заслужений артист України Анатолій Сиротенко.
Хлопцям привезли домашніх смаколиків – млинців із м’ясом і грибами, пиріжків, котлет, вареників, яєць, круп, варення, цукерок, капусти та борщу. Також передали в’язані шкарпетки, ковдри, подушки, спальники. Приємно здивувала небайдужість командира однієї з підшефних частин, який своїм ходом дістався з передової, щоб особисто зустріти волонтерів та супроводжувати їх.
Як завжди проінспектували побут, де живуть, на чому сплять, що їдять наші захисники. У спальному приміщенні стало затишно. Залишилося тільки дірку в стелі замазати. На стіні висять привезені нами килими, захищають від холоду, В підвалі - комірчині є все, картопля, овочі, консерви. Дякуючи волонтерам і сільському голові, в цьому підрозділі є що їсти.
Дорогою у волонтерів промайнула думка: «Знову, красоти соснового лісу, теплий подих весни, краса! І тільки в скроню б'є думка, чому люди не цінують мир? Нащо покликали і продовжують волати про "руській мір"? Чому не люблять Україну?» - зазначила Любов Леонова.
Прес-служба ГО «Волонтерський центр Запоріжжя»





Немає коментарів:

Дописати коментар