понеділок, 24 серпня 2015 р.

У Запоріжжі багатотисячним маршем відзначили День Незалежності


24 серпня 2015 року активісти   разом з іншими організаціями та усіма патріотами відзначили День Незалежності України. Святкова хода центральним проспектом об'єднала близько п'яти тисяч запоріжців


Цьогорічна хода проходила під гаслами "Армія з народом!" та "Міліція з народом", адже в ній приймали участь близько 500 учасників АТО. На початку акції запоріжці влаштували живий коридор слави для своїх захисників, а згодом вітали їх тривалими оваціями. Воїнам АТО зізнавалися в коханні та дарували різноманітні подарунки.

Після ходи на Майдані Героїв відбувся святковий концерт за участі творчих колективів міста Запоріжжя та області, а також відомого співака Анатолія Сердюка. Під час концерту працювала польова кухня, майданчики для дитячих малюнків і листів солдатам. Активісти "Соколу" провели благодійний аукціон для потреб "Карпатської Січі".

"День Незалежності – свято єднання української нації. Кожен сьогодні пишається тим, що він українець. Ми щиро вітаємо кожного учасника АТО, волонтера та усіх небайдужих, хто допомогає спільно бити кремлівського ворога" – зазначив заступник голови  ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" Костянтин Денисов.








Немає коментарів:

Дописати коментар