вівторок, 1 вересня 2015 р.

Перше вересня для запорізьких волонтерів почалось як у справжніх учнів



1 вересня 2015 року активісти ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» спільно з фахівцями вибухотехнічної служби ГУМВС у Запорізькій області відвідали відкритий урок в школі №50, а також перший дзвоник в економічному факультету ЗНУ. Черговий візит волонтерів відбувся в рамках тривалої співпраці між Центром і економічним факультетом.

«Уважність і небайдужість кожного із Вас сьогодні може врятувати не одне людське життя. Дотримання елементарних вимог безпеки є вимогою сьогодення з огляду на ситуацію в країні. Не будьте байдужими і пам’ятайте, що міліціонери-вибухотехніки завжди готові прийти на допомогу та врятувати Ваші життя та здоров’я», - звернувся до учнів заступник начальника відділу вибухотехнічних і пожежотехнічних експертиз вибухотехнічної служби ГУВМС у Запорізькій області Віталій Варяник.

«Сьогодні кожен із нас має долучитися до відновлення України, яка опинилася в кризовому стані за підсумками останніх десятиліть. Відважні воїни захищають наш спокій на фронті, часто радіючи маленьким буденним дрібницям, що передають їм вдячні запоріжці на передову. Ми волонтери намагаємося максимально забезпечити усім необхідними наших славних воїнів світла. Велика подяка Вам – педагогічному колективу та студентському братству економічного факультету – за Вашу небайдужість. Завдяки Вам ми придбали 8 сучасних біноклів для учасників АТО, спальні мішки, продукти, медикаменти», - зазначив голова Волонтерського центру Михайло Чумак.

Немає коментарів:

Дописати коментар