понеділок, 27 липня 2015 р.

У Запоріжжі за підтримки "Волонтерського центру Запоріжжя" відбулась презентація збірки "Вірш солдату"


 25 липня 2015 року "Волонтерського центру Запоріжжя" спільно з Запорізьким обласним осередком ВГО «Студентська Свобода» та иншими громадськими організаціями провели презентацію збірки «Вірш солдату» у Запорізькій обласній бібліотеці для юнацтва. Для неї впродовж березня тривав конкурсний відбір віршів, які присилали запорізькі поети. Формат збірки дозволяє солдатам носити її у кишені біля серця.

Учасники заходу мали змогу поспілкуватися та прослухали вірші від самих авторів. Також на презентації були присутні вояки. Тираж збірки – 1000 примірників, до якої ввійшли 53 вірші. Наймолодшому поету всього 7 років. Більшість примірників отримують військові, які беруть участь в антитерористичній операції.
«Подібні проекти все покликані на підтримку морального духу бійців на передовій. Бійці високо цінують таку допомогу та постійно просять привозити їм листи, малюнки та книжки. Дякуємо за організацію такого проекту Ярині Геращенко та всім не байдужим хто долучився до її створення», – зазначив голова ГО "Волонтерського центру Запоріжжя" Михайло Чумак


Немає коментарів:

Дописати коментар