понеділок, 21 жовтня 2019 р.

За сприяння волонтерів відкрито пам`ятний знак воїну АТО

Подія відбулася 14 жовтня 2019 року в міст Вільнянськ


Відкрили пам’ятний знак на честь колишнього правоохоронця Юрія Дмитрієва, який загинув, захищаючи незалежність країни на Сході.  

Це - спільна ініціатива Запорізької профспілкової організації атестованих працівників ОВС України, ГУНП в Запорізькій області та громадської організації «Волонтерський центр «Запоріжжя».

Під час заходу представники поліції, місцевої влади, ветерани підрозділів органів внутрішніх справ, рідні згадали захисника та вшанували пам'ять усіх бійців, які загинули в бою, хвилиною мовчання. 



16 років свого життя Юрій Дмитрієв присвятив боротьбі зі злочинністю, проходив службу в органах внутрішніх справ, зокрема у Вільнянському райвідділі ГУМВС України в Запорізькій області.


Від початку проведення АТО він добровольцем пішов захищати Батьківщину в складі батальйону «Скіф», а потім – «Дніпро-1». 

У липні 2015 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Піски Донецької області Юрій Дмитрієв отримав смертельне поранення.

Юрій Дмітрієв на сайті Книги пам`яті України.

Указом Президента України за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності Україні, вірність військовій присязі героя нагородили посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

На честь загиблого захисника перейменована одна з вулиць Вільнянська. 

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар