пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.

Урок мужності та патріотизму для студентів ЗНУ

10 жовтня 2019 року, напередодні Дня Захисника України, на економічному факультеті Запорізького Національного Університету відбувся урок мужності та патріотизму.


До студентів 2-4 курсів завітали добровольці АТО – Денис Ясинський (55-та бригада ЗСУ) та Михайло Михайлов (батальйон «Донбас»).


Хлопці, яким відповідно 24 та 21 років, також є студентами цього факультету – спеціальності «Управління персоналом і економіка праці», «Міжнародна економіка».


Ініціаторами зустрічі виступили заступник декана з виховної роботи Вікторія Сьомченко та заступник голови правління ГО "ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАПОРІЖЖЯ" Костянтин Денисов, а студентська рада підготувала для гостей тематичну програму.

Молоді ветерани розповіли про власну мотивацію стати на захист України, свій бойовий шлях, згадали загиблих побратимів.



«Дякую Вам, що Ви шануєте захисників України, надаєте гуманітарну допомогу воїнам на фронті та їх родинам тут, у мирному Запоріжжі. Ми вже повернулися з фронту і сьогодні здобуваємо вищу освіту, щоб надалі розбудовувати нашу країну» - зазначив Денис Ясинський.


Відзначимо, що на економічному факультеті ЗНУ навчається більше 20 ветеранів АТО/ООС - чоловіків і жінок.

Факультет є постійним партнером ГО "ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАПОРІЖЖЯ" щодо гуманітарних акцій на підтримку захисників України.

Прес-служба ГО "ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАПОРІЖЖЯ"

Немає коментарів:

Дописати коментар