понеділок, 2 квітня 2018 р.

Запорізькі ветерани АТО, волонтери та молодь оголосили спільну благодійну акцію

02 квітня 2018 року відбулися спільні збори обласного підрозділу ГО «Всеукраїнська спілка ветеранів АТО «Легіон Свободи», ГО «Волонтерський центр Запоріжжя», обласного осередку ВГО «Сокіл»

На зборах ухвалили рішення провести благодійну акцію «Великодній кошик» для привітання воїнів, що несуть службу на т.зв. «нулі» чи «сірій» зоні на лінії зіткнення з терористами ЛДНР.
Акція триватиме до 07.04.2018 року, реквізити для допомоги – на афіші.


Відповідальною за акцію визначили відомого волонтера Любов Леонову, яка чи не єдина сьогодні в Запоріжжі, хто регулярно відвідує передову з гуманітарними місіями.



По завершенні акції буде оприлюднено детальний звіт.

Довідка.






ГО «Всеукраїнська спілка ветеранів АТО «Легіон Свободи» об’єднує більше 1000 вояків, які служили у легалізованих і добровольчих формуваннях. 40 активістів спілки загинули на фронті, серед них Володимир Зюзь (Бердянський район) та Данило Касьяненко (Запоріжжя).

ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» - команда однодумців, яка перемогла в обласному етапі національного конкурсу «Благодійна Україна 2014». Її активісти Валерій Матченко та Микола Тюркеджи мають відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в АТО».

ВГО «Сокіл» - молодіжна військово-спортивна організація, що веде свою історію від 1894 року.

Любов Леонова двічі поспіль (2016-2017) отримувала відзнаки громадської ініціативи «Євромайдан СОС» за допомогу воїнам АТО, сьогодні також опікується запорізьким Хоспісом.

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар