пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Урок мужності у козацькому ліцеї Запоріжжя

06 грудня 2017 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" провели урок мужності для учнів козацького ліцею міста Запоріжжя

Далі розповідає Любов Леонова....

"Вчора, ми з Нікітою, бійцем 93 бригади Карпатської Січі, побували в гостях у Козацького ліцею, що на Правому березі. Нас зустріли, як старих друзів, щиро, з галасом і посмішками, купою запитань. Ще б пак, Нікіта приготував подарунок, тубус від гранатомета.



Я теж, поїхала не з порожніми руками. Я звітувала перед всіма присутніми в актовій залі, куди ми витратили їхню допомогу, гроші 6379 грн. які вони передали мені в руки на потреби бійців, показала на екрані фото поїздок, яку допомогу ми возимо бійцям. Школярі побачили генератор, на купівлю якого і були вкладені їхні кошти. А ще, вони побачили, яка страшна війна. На великому екрані перегорталися фото, за кожним з яких, цілі окремі історії. Тут і зустрічі, доставка народної допомоги, обличчя захисників, сон в солдатському бліндажі, смаження риби під мінометний обстріл... А ще, історії тварин, які супроводжують і охороняють наших захисників. 

Першим розповідав Нікіта, діти слухали уважно, гучними оплесками привітали його з Державною нагородою до Дня Захисника. Нікіта, я вдячна тобі за те, що ти відгукнувся на мою пропозицію і знайшов час піти до дітей. Дякую за твою щирість, за твої коментарі до фото. "Дорога життя", так називали бійці Грозові ворота, Нікіта розповів, що вони завжди знали, якщо подолають її, будуть жити, якщо застрягнуть, загинуть. А яка та дорога, знають тільки бійці і волонтери... 




А саме "солоденьке", я залишила на кінець. Це Прапор України, який підписали бійці особисто колективу Козацького ліцею з вдячністю за допомогу. 


Подарувала їм календар з нагородження від Євромайдану SOS, показала Янгола, і державну нагороду, бо це і їхні нагороди, також.


Після закінчення зустрічі, ми ще довго спілкувалися з дітьми, відповідали на запитання, фотографувалися і обіймалися. Нас запросили на наступну зустріч, ми з задоволенням прийдемо і будемо розповідати нові правдиві історії з війни.







Висловлюємо особливу подяку директору школи, Губіній Оксані Олександрівні і викладачу, Філоненко Юлії Володимирівні за надану можливість зустрітися не з окремим класом, а всіма бажаючими, малими і дорослими членами ОДНІЄЇ ВЕЛИКОЇ РОДИНИ! Дякуємо за щирий і теплий прийом.

Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
Поштове відділення ІНТАЙМ №45
Укр Пошта (адресу дам в особистому листуванні)
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни.Там не завжди буває зв'язок. Миру нам всім. З повагою, ваш волонтер."

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар