середу, 27 квітня 2016 р.

Волонтери прийняли участь в круглому столі «Корпоративна соціальна відповідальність»

27 квітня 2016 на економічному факультеті ЗНУ пройшов круглий стіл «Корпоративна соціальна відповідальність». На ньому обговорили участь бізнесу, влади та громадськості в розвитку суспільства та економіки

Участь в круглому столі прийняли викладачі та студенти економічного факультету, представники політичних партій, профспілок та інших університетів.

В ролі експерта на круглому столі виступив голова правління ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» Михайло Чумак. Він наголосив на необхідності ефективної взаємодії усіх верств суспільства у вирішенні нагальних соціальних, екологічних та економічних питань. На підтвердження своїх слів Михайло навів приклад волонтерського руху, представники якого відродили могутність збройних сил, органів внутрішніх справ тощо. Волонтер закликав молодь не бути байдужою та активно долучатися до розбудови української держави.


«Для нас-волонтерів, відповідальність є синонімом небайдужості та активної життєвої позиції. Бажаємо такого ж підростаючому поколінню» - зазначив голова правління ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» Михайло Чумак.

Прес-служба ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» 


Немає коментарів:

Дописати коментар