середу, 23 березня 2016 р.

Волонтери відвідали бійців АТО в Курахово

12 березня 2016 року волонтери – Михайло Чумак, Олексій Гребенюк, Олександр Шевєльов і Любов Леонова. Волонтерів знову підтримав актор театру Магара, заслужений артист України Анатолій Сиротенко. 
Головна мета поїздки перегнати бійцям машину, УАЗик, який їм для потреб придбав волонтер Олександр Шевєльов. Для потреб, це означає наступне: доправити пораненого, привезти води, змотатися в службових справах, зустріти волонтерську допомогу на блок посту. 
Далі розповідає Любов Леонова.




«Ну, звичайно, хто ж їздить в гості з пустими руками? Вирішили порадувати хлопців смаколиками щербет від родини Репій,,каву від друзів з Іспанії і Німеччини. Печиво купили, додали спецій. Натільна білизна, шкарпетки, светр, шапочки, медичні хірургічні пакети. Я навіть ножиці показала на камеру. Звичайно, пластикові тазики, але не всі. Бережу ще для одного підрозділу.
Анатолій Сиротенко порадував хлопців цигарками, а мені передав гроші для наступної поїздки.
В Курахово ми передали для госпіталя в секторі "С", національної гвардії, важливу деталь, трансформатор для ФГС. Людина, яка мені його привезла, дуже просила передати туди, де лікують бійців. Ваше побажання, шановна Лідіє Петрівно, виконала!
Також, передала великий пакет з ліками, катетери "метелики" для внутрішньо венного користування і шовний хірургічний матеріал, які мені прислала Катерина Муляр з Італії. Бо ні в нашому, Запорізькому, ні Дніпропетровському шпиталях, в них потреби не було. Я довго шукала, куди передати, що б було потрібно, знайшла і тепер радію. Бо там, куди я відправила, вони потрібні.
    Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв"язку цілодобово. З повагою, ваш волонтер».

Немає коментарів:

Дописати коментар