неділю, 5 квітня 2015 р.

Волонтер Любов Леонова в єтері телеканалу "Запоріжжя" (ВІДЕО)

Сьогодні до мене підійшла літня жінка, обійняла і заплакала. Почала дякувати, каже, що вчора бачила мене по телевізору, що дуже гордиться, що на острові Хортиця є такі патріоти. Потім, ще одна жінка, говорила, що дивилась зі своїми подругами і вони будуть допомогати фронту ще більш активно... Це відео виставила на перегляд своїм друзям в соціальних мережах, спонсорам помічникам зі всього світу.


Ось деякі відгуки:



 "Добрий ранок, Любочка! Дивилася вчора выдео про Вас. Аж серце стискалося від радості, що я Вас бачу і чую. Яка Ви гарна, голосочок як дзвіночок. Дуже Ви гарно все розказували. Я дуже пишаюся, що я з Вами знайома. Ви мене вибачте, що не можу висловити те, що і мене на душі. Я як кажуть наші тут, ще італійську добре не вивчила, я українську забуваю.

Мы Вас не бросим, Вы наш самый лучший волонтёр."(Катя, Італія)





"МОЛОДЕЦ! смотрела и плакала. Удачи вам, терпения, не обращайте внимания на злобных людей, а мы вам поможем, чем сможем"(Анжелика, США)

"Любаша, умничка ты наша!!! Как приятно видеть и слышать твой голос. Слушала и радовалась за Вас. С такими патриотами как Вы, мы победим! Слава Украине!!!" ( Альона. Ізраїль).


"А Вы еще в чем - то сомневаетесь! Ваше интервью нужно показать по российским каналам - может у них глаза хоть немного приоткроются !" (Ольга. Украина).


Той, хто каже, що я піарюсь, не розуміє, відео не про мене, відео про нас, про нашу країну. Люди новою хвилею йдуть з допомогою. Дякую телеканалу "Запоріжжя", журналісту Олені Сіваш за надану можливість висловити свої думки. Дякую Михайлу Чумак, за його чуйність, людяність і розуміння, за знайомство з новими людьми, а також адресами тих, кому дійсно, потрібна допомога. Миру нам всім. Слава Україні! 


Любов Леонова

Немає коментарів:

Дописати коментар