середа, 22 травня 2024 р.

Взяли участь у Запорізькому молодіжному форумі

22 травня 2024 року відбувся Запорізький молодіжний форум MEET-UP 


Форум об'єднав активну та свідому молодь для обговорення важливих аспектів молодіжної політики та розвитку Запоріжжя.


Подія була організована Інститутом розвитку міста Запоріжжя, Запорізькою міською радою, ГО "СТЕП" і ГО "Молодь Online" за підтримки Дитячого Фонду ООН UNICEF Ukraine.

Форум розпочався з вітальних слів представників Мінмолодьспорту України, обласної військової адміністрації, міської ради, Представництва Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ.

Протягом дня учасники відвідали різноманітні локації, представлені організаціями Urbanization.zp, «Затишно space» від Схід SOS, Запорізьким осередком «Будуємо Україну Разом» БУР Запоріжжя, U-Report, UPSHIFT Україна та Молодіжним центром.



📍 Під час першої панельної дискусії «Роль молоді у розбудові держави та громад в Україні» обговорювалися важливі аспекти участі молоді в політиці на всіх рівнях. 
Спікери підкреслили, що активна участь молоді є ключовою для побудови демократичного суспільства.

Участь у дискусії взяв член ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" Данило Канєв.

Данило Канєв і в.о. Запорізького міського голови Регіна Харченко

Він підняв питання можливостей залучення молоді до змін у громадах через механізм електронних петицій. 

Данило є автором низки Е-петицій до Запорізької міської ради:

📍 Друга панельна дискусія на тему «Молодіжне лідерство: як змінювати світ сьогодні» розкрила важливість молодіжного лідерства в євроінтеграції та відновленні України.

📍 Остання панельна дискусія «Молодіжні центри як точка зростання для молоді» підкреслила значення молодіжних центрів як місць для розвитку, навчання та самореалізації молоді.

Форум завершився інтерактивною сесією «Світове кафе», де учасники мали змогу обговорити виклики сьогодення та запропонувати власні ідеї для розвитку Запоріжжя. 

Відвідавши всі локації та зібравши підтвердження у вигляді наліпок, учасники отримали набір мерчу «Я не крапля в морі» від Запорізького молодіжного форуму MEET-UP.

Використано матеріали з https://www.facebook.com/irmzpcity

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар