неділю, 21 січня 2018 р.

Поїздка на передову...і де воно те перемир`я?

20 січня 2018 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" відвідали вояків на передовій в АТО

Далі розповідає Любов Леонова...

Цього разу наш бус не тріщав від допомоги, на жаль. Але ми змогли забезпечити всі потреби, за рахунок вашої допомоги. Купили овочі і фрукти, відвезли ліки, господарчі товари, такі, як цвяхи, саморізи і викрутки. Звичайно, величезний ящик консервації від Українського колориту і Наталі Бабенко, теплі шкарпеточки від Надії. Купили мастило для генераторів, двох марок. На прохання пані Валі, кухарочки, закупили олію, томатну пасту, спеції, яйця, майонез, а в Кураховому, на ринку, купили дві свинячі голови. Буде сальтісон. Велика подяка від бійців господиням, що передали випічку, Олі Писанко, Аллі Клименко (твою підставку лишила там, вибач, іншого виходу не мала. Заберу наступного разу), Олі Панченко і її доням, Танюші Агаджановій за "бублики" (це величезні кекси, з діркою посередині).



Їхали, раділи зустрічі... Приїхали, а там - загострення. Орки продовжують святкувати. "Салютують" з усіх видів зброї. (От би туди всіх мажорів з Набережної, любителів салютів). Мали надію, перечекати, не вийшло. 
Хлопці виїхали до нас самі. Швиденько перевантажили добро на їхню машину, 10 хвилин спілкування і вони поїхали знову туди, де біснується руській мір. А ми, трохи засмучені, поїхали додому. 







Шановні друзі, на жаль, цього разу вручень не було. Все, що Саша спіймав на фотоапарат, перед вами. Світланка Камис, твій чарівний жилет я передала адресно, через цю красуню Лілю. Ольга Бойко, ваша сітка приїхала дуже вчасно! Дякуємо! Якщо є можливість, ми б не відмовилися відвезти ще. Ми вам дуже вдячні, що ви нам допомагаєте і майже, в кожну поїздку, веземо від вас сітку.

Висловлюємо подяку б/ф "Агапе Україна", Дмитру Ткаченку і Євгену Дем'яненку за допомогу на придбання палива. Завдяки вам, з волонтерських гривень, я заправила всього 30 літрів пального.
Дякую моїм колегам волонтерам Олегу і Олександру за ще одну поїздку в зону війни.











Продовжую колядувати. Треба кошти на ланцюг для бензопилки, на бензопилку. Є потреби в теплих речах, ніколи не зайві фонарі, свічки. І найбільша потреба, ще один генератор...
Випічка, домашні витвори кулінарії, жири - потрібні завжди. В мене закінчилися всі запаси кави і чаю. На наступну поїздку доведеться купувати. Поки що обходилася кавою від Селіщевих з Італії і тим, що ви пересилали та передавали.
Приємного перегляду світлин з зони бойових дій. Відео зі звуками війни, в попередньому життєдописі. Якщо, комусь цікаво почути.


Отже, дякую вам, Валерій Легкоступ, Ольга Писанко, Наталя Бабенко, Світлана Камис, Таня Агаджанова, Наталя Литвин і Володимир Коляка, Віталій Курилюк, Надія Валентир, Василь Григорович Савченко і Полухіни - Шестакови, Ольга Бойко, Марина Міщанин, Нікіта Мельник, Володимир і Валентина Репій, Валентина і Сергій Горуненко, Алла Клименко, Таня Лозовська, Олександра Кірій, Дмитро Ткаченко, Євгеній Дем'яненко, Вероніка і Володимир Калінбет, Максим і Любонька Селіщеви, аукціон і Інна Лоза, Олександр Шевєльов, Олег Соловєй.
Якщо хтось має намір прислати посилку поштою, краще це зробити адресно, укр поштою. Адресу я повідомлю в приват. НП не сповна розуму в цінах...

Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
Поштове відділення ІНТАЙМ №45
Укр Пошта (адресу дам в особистому листуванні)
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни.Там не завжди буває зв'язок. Миру нам всім. З повагою, ваш волонтер.

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар