суботу, 2 грудня 2017 р.

Запорізькі волонтери отримали нагороди за багаторічну допомогу воїнам АТО на передовій

30 листопада 2017 у Запоріжжі та Києві відбулися церемонії нагородження волонтерів, серед яких відзначили активістів ГО «Волонтерський центр Запоріжжя»  

У Запоріжжі зранку, на сесії обласної ради, відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» отримав перший заступник голови правління об'єднання Валерій Матченко, який нині проходить службу в зоні АТО.


«Служу народу України. Дякую за високу відзнаку» - прокоментував нагородження Валерій Матченко.  



У Києві ввечері, відзнаку ініціативи «Євромайдан СОС» отримала активіст об'єднання Любов Леонова, яка від літа 2014 року регулярно відвідує зону АТО з гуманітарними місіями. Крім того, з цього року Любов також опікується міським Хоспісом Архангела Михаїла.



Відзнаку «Євромайдан СОС» Любов Леонова отримує вже вдруге поспіль, а цього року вона перемогла у т.зв. «народному» голосуванні на сторінці ініціативи у Фейсбук. Її фото набрало найбільше голосів з усіх номінантів – 608. Це стало можливим завдяки активній підтримці місцевих ЗМІ та небайдужих запоріжців.








«Дякую усім землякам, друзям і прихильникам за підтримку. Ваша увага надихає на подальші звершення. Дякую хлопцям-воїнам світла за те, що бережуть Україну» - зазначила Любов Леонова.

Зазначимо, що напередодні - 29 листопада 2017 року відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» отримав багаторічний координатор ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" по Бердянському району Микола Тюркеджи.




Довідка. Громадське об'єднання «Волонтерський центр Запоріжжя» створено у 2014 році для підтримки учасників АТО. На даний час активісти об'єднання допомагають також родинам учасників АТО, дитячим будинкам, хоспісу, проводять уроки мужності для школярів і студентів, сприяють родині Героя Небесної сотні Сергія Синенка у відстоюванні пам’яті про нього у судах проти колишніх «регіоналів».


Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар