пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Проект запорізьких волонтерів включили до «ТОП-100 кращих практик молодіжної роботи в Україні»

15 грудня 2017 року, Міністерство молоді та спорту України оприлюднило каталог кращих практик молодіжної роботи в Україні за 2017 рік



До каталогу ввійшов проект ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» під назвою «Юридична приймальня» (с.160-161 каталогу).



Проект є постійно діючим і передбачає юридичну просвіту та допомогу учасникам АТО, членам їхніх сімей, учням і студентам.

У рамках проекту волонтери залучили 450 школярів, 200 студентів, створили обласну клініко-експертну комісію для допомоги дружині учасника АТО, добилися виплати учаснику АТО 3900 грн. компенсації середнього заробітку, виграли два суди (адміністративний та апеляційний адміністративний) щодо збереження пам’яті героя небесної Сотні Сергія Синенка.

Довідка. «Конкурс кращих практик молодіжної роботи в Україні – 2017» започатковано Міністерством молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики з метою відбору, відзначення і поширення кращих практик молодіжної роботи в Україні. 

«Приємно здивовані такою відзнакою. Будемо надалі тільки розвиватися» - зазначив заступник голови правління ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» Костянтин Денисов.

Матеріал взятий з ресурсу «Навчальна програма «Молодіжний працівник»» ©2014-2017 www.youth-worker.org.ua

Каталог розміщено тут: http://youth-worker.org.ua/downloads/best-practices-2017/

Немає коментарів:

Дописати коментар