четвер, 6 липня 2017 р.

Виграли черговий суд по збереженню пам'яті Героя Небесної Сотні Сергія Синенка

05 липня 2017 року відбулося засідання Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду по справі перейменування у Запоріжжі вулиці Кремлівська на вулицю героя Небесної сотні Сергія Синенка

Участь в засіданні взяли активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя", ВО «СВОБОДА», «Правого сектору», родичі та колеги Сергія Синенка, ветерани московсько-української війни.




Третьою стороною по справі виступив заступник голови правління ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" Костянтин Денисов, який аргументовано довів законність рішення про перейменування вулиці Кремлівська та активну участь в у цьому громадськості. Правильність перейменування була також підтверджена листом Українського інституту національної пам’яті.

Відтак, суд відмовив позивачу – колишньому депутату-регіоналу у його апеляційній скарзі.

«Будь-які спроби скасування декомунізації приречені на провал. Є закон та вимоги часу, їх треба виконувати. Ми задоволені тим, що вдалося зберегти пам’ять Небесної сотні у Запоріжжі» - зазначив Костянтин Денисов.

Нагадаємо, що 17 лютого 2017 року волонтери разом з проукраїнською громадою виграли цю справу у Запорізькому окружному адміністративному суді (деталі у відеосюжеті нижче).


Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"



Немає коментарів:

Дописати коментар