середу, 5 квітня 2017 р.

Гуманітарна поїздка до "Карпатської Січі"

3 квітня 2017 року відвідали 93-ю бригаду - роту "Карпатська Січ"

     Все, як завжди, збори, виїзд в ніч, 25 годин дороги, 36 годин без сну, трохи більше 1000 км. по бездоріжжю. 
   Виїхали з Олександром від мене о 23.30, в 1.30 вже разом з Інною взяли старт на схід України. 
      Схід сонечка ми зустріли в Донецькій області.




      На шляху до вояків, мали приємну зустріч з родиною патріотів, до воріт яких, ми підійшли, що б сфотографуватися, бо то не ворота, а суцільний витвір мистецтва. Господарі запросили нас до будинку, показали роботи майстра. Чоловік, з благословіння, малює ікони. Одну його роботу я отримала в подарунок. Дуже гарна! Іншу, чоловік закінчує малювати хлопцям в 93-ю бригаду. Надзвичайно, приємні господарі, гостинні, добрі.




      Доїхали.
    Радість зустрічі затьмарила всі проблеми в дорозі. От тільки у хлопців очі сумні і втома на обличчах. Трішки спілкування, вручення оберігів від Ульянки, смаколиків, подарунків від вас, прапорів, про які потурбувалася Інна і виїзд з добром на позиції.
      На позиціях - нові зустрічі, нові враження. Знайомі і рідні обличча. Як же я вас рада бачити, Дмитро, Байда, Фріц Микита, Богдан, Свобода! 





   Вразив мене вчинок хлопців. Вони, власноруч, зробили пам'ятник загиблому бійцю Мирославу Мислі, я покажу його вам на фото. В мене немає слів... Десь, в посадці, на першій лінії оборони, стоїть хрест з табличкою, обкладений камінням і біля нього завжди хтось є. Отакі вони, наші захисники.



    Розвантажуємо машину "порціями", біля кожного підрозділу. Ось вже і бус порожній. Забираємо у хлопців зимові білі сітки, треба привести їх до ладу, випрати та просушити. Нехай вони не знадобляться, але... Інна бере всю працю з сітками на себе. 



     Як завжди, дякую всім тим людям, завдяки яким, ця поїздка стала можливою. Бо, саме, завдяки вашій небайдужості, вашій допомозі, ми подарували бійцям малесенький шматочок рідного дому. 
        Дякую Інні Рєзнік за організацію випічки, шаленій кількості зібраної і придбаної допомоги, за позитивне спілкування в дорозі. Олександру Шевєльову за мужність, професіоналізм і розуміння. Провести більше 25 годин в кабіні буса, в закритому просторі, важко фізично. А от з моральної точки зору, все добре. Тож, дякую вам, Іннуся і Олександре, за компанію, спілкування, за ваш позитив.
        Дякую б\ф "Агапе Україна" за надану допомогу бійцям і співпрацю, а саме, Дмитру Ткаченку і Євгенію Дем'яненку.
          Валерій Соловей, прислані вами бінокль, монокуляр вручила. А також, інше добро з вашої посилки. Люба Несторович, плєд , присланий вами, зігріватиме чарівну дівчину бійця.
Ульяночко, люба дівчинко, твої зайці бандерівці, киця бандерівка з мавпочкою бандерівкою (так було написано в супроводі) будуть працювати оберігами наших захисників. Янгола з листом і цукерками, як і обіцяла, вручила Фріцу Микиті, сердечки роздала іншим бійцям. Тобі хлопці передали подарунки. Ти їх вразила і порадувала. Дякую, тобі, дитинко!
Юля, дитячі малюнки з перевернутими літерами від малюків, дуже сподобалися бійцям, дякую! Мар'янко Богусевич, ще два твоїх "джакузі" доставлені. Любаня і Максим Селіщеви, 5 кг. натуральної кави від вас, поїхали в цей підрозділ. Оля Писанко, Валя Воєнчук, Валя Вакула, ікони і молитви вручені хлопцям в руки. Анічка Авіва, всі скарби з твоєї величезної посилки, доставлені. Наталочка Литвин (Коляка) пироги від вас вручені, дякую! 
Олічко Чернєцова, дякую вам і вашим доням за випічку. З коробки доносилися смачні аромати.       Я впевнена, хлопцям і дівчатам сподобались ваші смаколики. Вероніка Калімбет, ваш чарівний мед с цілющими властивостями, розкладений по банках, вже хлопці вживають з чаєм. Іринко Полухіна, бідон був дуже потрібний. Як і мішок з ганчір'ям для чистки зброї і техніки.
Дякую Лесі Моїсеєнко, Наташі Гаватюк, Людмилі Вікторівні, Лілі Робул, Людмилі Головатюк, Юлії, Ніні Наконечній, Катерині Шестаковій, Володимиру Репій, Наталії Войтюк, Зої Дев'ятко, Наталії Забігай - Малтіз, Володимиру Бабіченку, Ларисі Єрмохіній за надані кошти і посилки.                  Дякую Володимиру Івановичу за допомогу транспортом.
Дорогі мої люди! Низький, вам, уклін і велика подяка за допомогу бійцям! Бувайте щасливі, здорові і Божого, вам, благословіння!
            Миру нам всім!
Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
Поштове відділення ІНТАЙМ №45
Грошові перекази через Однокласники
Укр Пошта (адресу дам в особистому листуванні)
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни. Миру нам всім. З повагою, ваш волонтер.

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар