суботу, 22 квітня 2017 р.

21 квітня: Відвідали підрозділи ЗСУ

20-21 квітня 2017 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" відвідали в зоні АТО своїх земляків - військовослужбовців ЗСУ

Розповідає Любов Леонова.....

Звітую про поїздку 21 квітня 2017 року в зону АТО з Великодним кошиком. 
Всі гостинці - смакотинці доставлені!
Перший пункт призначення - 46 батальйон Донбас-Украина.



Нас зустріли і провели до себе в розташування. Роздаємо і розповідаємо, що передали люди. Розповідаємо про допомогу від Отця Олега з Храма Різдва Пресвятої Богородиці, що в Кам'янці Дніпровській. Роздаю лебедів оберегів, зроблених дитячими руками київських школярів, дбайливо присланих пані Тамарою, малюнки, церковні послання.








Як завжди - посмішки, при слові "джакузі", від Мар'яни з Іспаніїі, добра реакція на каву від Селіщевих з Італії. Дорогі люди, всім вам велика подяка від наших захисників! Батальйон Донбас (46) передає вам найкращі слова вдячності за підтримку і побажання! 
Хлопці пригостили нас кавою, дощ трохи вгамувався і ми, попрощавшись, поїхали далі. 

Ще трохи бездоріжжя і ми у наших артилеристів 55 бригади. Поки нас не зустрів боєць, чекали. Все добро віддаємо бійцям і разом з ними прямуємо до їхнього помешкання. Чисто, охайно. 

Хлопці радіють, що ми приїхали. "Тьотя Люба, ми вже за вами скучили". Приємно чути. А ще, я отримала особистий подарунок. Прапор, який боєць визить з собою по фронту з 2014 року. Він пропах димом, трохи пошматований. Та він безцінний. Дякую, тобі, Сергійку!

Дорога додому почалася з граду, продовжилася дощем, а закінчилася сонечком. Десять годин часу, 700 км. шляхів і знову спустошення. Душа лишилася там. Почуття відсутні. Знаю, що виконали обіцяне, ще одна допомога доставлена. 
Дорога, яку ми долаємо кожного разу, на фото. Без коментарів. Це, що б не виникали питання, чого так довго і багато витраченого пального. Все побачите самі.




І, в завершення, як завжди, подяка вам всім, тим, хто виділяв кошти і надавав допомогу.
ДЯКУЮ: б/ф "Агапе Україна" Євгенію Дем'яненку і Дмитру Ткаченку за ПОСТІЙНУ, в кожну поїздку, надану допомогу. Дякую вам за співпрацю!
Настоятелю УПЦ МП, благочинному, протоієрею Олегу Чіквашвілі і прихожанам. Величезну кількість свячених крашанок і пасочок вручили всім, кому ви передавали. А ще, пригощали бійців по дорозі, на блок постах. Про доставлену допомогу звітую вам особисто.
Олі Писанко, Мар'яні Богусевич (Іспанія), Ніні Кіріченко (Іспанія), Володимиру Бабіченко (США), пані Тамарі, родині Селіщевих (Італія), пані Зої і її доні Олі (Данія), пані Ніні, Валерію Соловей (Німеччина), Зої Дев'ятко, Наташі Гаватюк, Панченко Тетяні, Плотніковій Наталлі, Вероніці Калімбет, Юліані, Єрмохіній Ларисі (РФ), Анні Авіва, Світлані Кравченко, Тетяні Чайковській, Валентині і Сергію Горуненкам, моїй любій помічниці Ульянці Шестаковій. Твою допомогу отримала вже в останню мить. Так, що ти - встигла! Невідомому автору переказу з Харкова, патріоту з окупованої території, Світлані Іванівні і онучці Анні Ботнар, студентам Метелургійного коледжу групи 16 всф під керівництвом Наталлі Бєлич, вам, також, звітую особисто! Ваші світлі картини і оберіги сподобалися бійцям. Лускунчик, два мішки, прийшлися до смаку. Дякую Володимиру Івановичу за "завжди готовий доставити! Немає авто, поїду на велосипеді або маршруткою!"! Дякую, що ви зі мною йдете пліч-о-пліч! Дякую за підтримку наших захисників! Разом до перемоги. Я вірю, у нас все буде добре.

Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
Поштове відділення ІНТАЙМ №45
Грошові перекази через Однокласники
Укр Пошта (адресу дам в особистому листуванні)
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни. Там, не завжди буває зв'язок. Миру нам всім. 
З повагою, ваш волонтер.

Прес-служба ГО "Волонтерський Центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар