середу, 8 лютого 2017 р.

Урок мужності та особистої безпеки для студентів Металургійного коледжу

Запорізькі поліцейські та волонтери продовжують розповідати молоді правила поведінки при виявленні небезпечних предметів

Так, 6 лютого 2017 року у приміщенні Запорізького металургійного коледжу Запорізької державної інженерної академії виступили заступник начальника Вибухотехнічного управління Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Віталій Варяник та голова «Волонтерського центру Запоріжжя» Михайло Чумак.


Волонтер зазначив про важливість підтримки військових населенням та про небезпеку, яку доводиться долати активістам під час транспортування допомоги військовим у зону проведення антитерористичної операції.

Любов Леонова вручила студентам прапор України, який передали бійці 55 артилерійської бригади з побажаннями добра і подякою за допомогу.


Показала фото, де бувають і куди їздять волонтери. Кожна фотографія - це шматок життя волонтера, географія Донбасу і народна допомога. Маріуполь і "Скеля", 17-та танкова, 55 арта. Волноваха - 72-га. Кримське - 93-я. Авдіївка, Курахове, Попасна, Золоте, Бахмут, Новогродівка. За три роки війни, волонтери Схід України вивчили краще, ніж свою область...





У свою чергу, заступник начальника Вибухотехнічного управління поліції Віталій Варяник за допомогою наочного приладдя розповів студентам коледжу, як виглядають боєприпаси та інші вибухонебезпечні предмети, а також яку біду вони можуть спричинити.



Особливо акцентував увагу хлопців та дівчат на правилах поведінки при виявленні небезпечних предметів.

Наприкінці заходу молодь прочитала гостям патріотичні вірші та попрохала волонтерів на знак подяки і підтримки передати військовим, які захищають Україну, їхні малюнки.


Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"
Використано матеріали ресурсу: https://zp.npu.gov.ua/uk/publish/article/148436 та власні фото

Немає коментарів:

Дописати коментар