понеділок, 13 лютого 2017 р.

Поїздка до хлопців із батальйону "Донбас-Україна"

12 лютого 2017 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" відвідали в зоні АТО вояків підрозділу "Донбас-Україна" ЗСУ 

Далі розповідає Любов Леонова.....

"Виїхали о 5 годині ранку. 
По дорозі на нас вже чекав Андрій Бартиш. Саме з його ініціативи і організації збору допомоги, ми змогли відвезти повного бусика добра нашим захисникам. Звичайно, що до цієї поїздки долучилися і студенти Металургійного коледжу.
Їхали весело, гамірно, з добром і позитивом, хоча, Андрій долучився до нас вперше, склалося таке відчуття, що ми знайомі з дитинства.



Почали вивантажувати і заносити речі, включаючи і допомогу дітям. Домовилися, що бійці самі відвезуть куди треба і вручать, бо одночасно все зробити ми не встигаємо. Андрій Бартиш зібрав допомогу місцевим дітям, а саме, речі і дитяче харчування.




І ще про одне дуже приємне враження. Я вперше зустріла капелана УПЦ КП, отця Володимира. З Луцька. В формі і рясі. Я просто вклякла, бо православних священників на передку ніколи не зустрічала. 


Висловлюю подяку б\ф "Агапе Україна", Дмитру Ткаченко і Євгенію Дем'яненко за надану допомогу і теплі ковдри!





Із потреб: треба тепловізор (Андрій обіцяв допомогти в його придбанні) і теплопушка, бо без обігрівача, прохолодно. 



Весь час нашого перебування в батальйоні Донбас, проходив під звуки вибухів. Таке, собі, фонове супроводження. А діти ходять в школи, матусі гуляють з малечою.

На зворотному шляху, ми роздавали хлопцям на всіх-всіх блокпостах смаколики, цукерочки і печиво. А на одному, пригостили печивом песиків.

Дякую за організацію поїздки Михайлу Чумак, голові г\о Волонтерський центр Запоріжжя, волонтеру Олександру Шевєльову за авто і професіоналізм, Андрію Бартиш за спілкування. 

Миру нам всім!

Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
Поштове відділення ІНТАЙМ №45
Грошові перекази через Однокласники
Укр Пошта (адресу дам в особистому листуванні)
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни. З повагою, ваш волонтер."

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар