пʼятницю, 13 січня 2017 р.

Волонтери та поліцейські відвідали вихованців Вільнянської школи-інтернату

12 січня 2017 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" разом з обласною профспілкою атестованих працівників ОВС та працівниками ГУНП у Запорізькій області відвідали вихованців Вільнянської школи-інтернату


Новорічна казка з цікавими пригодами, конкурсами, піснями та танцями завітала до маленьких підшефних запорізької поліції – вихованців Вільнянської школи-інтернату. Не обійшлося й без новорічних подарунків та навіть святкового салюту.

За традицією Новий рік та Різдво весело святкуються у сімейному колі. Але, на жаль, в нашій країні досить багато дітей, яких доля обділила батьківською ласкою. Над одним із закладів, де навчаються діти-сироти, Вільнянською школою-інтернатом понад десять років тому взяло шефство ГУМВС України в Запорізькій області, тепер - Головне управління Національної поліції.

Шефи не полишають увагою своїх маленьких друзів, намагаючись хоча б частково компенсувати малюкам відсутність сімейного тепла та затишку. Не стали виключенням і Новорічні та Різдвяні свята.



Напередодні Нового року за старим стилем до учбового закладу завітала справжня зимова казка, безпосередніми учасниками якої стали дітлахи. Цікаві новорічні пригоди, пошук святкових яскравих фарб, викрадених лісовою нечистю, ігри, танці і традиційні подарунки створили для малечі справжню святкову атмосферу. Завершив казкове дійство святковий салют, організований театром вогнів «Урак».





Викладачі та учні школи-інтернату щиро подякували всім організаторам святкового дійства: дитячій та юнацькій хореографічній студії «02», керівництву ГУНП в Запорізькій області, професійній спілці атестованих працівників ОВС області та «Волонтерському центрові «Запоріжжя».


У свою чергу шефи побажали малюкам здоров’я, гарного настрою, успіхів у навчанні. А ще – вирости справжніми громадянами нашої Батьківщини.

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"
Використано матеріали ресурсу:
https://zp.npu.gov.ua/uk/publish/article/147057
http://ztv.zp.ua/2017/01/13/zaporozhskie-politseyskie-navestili-vospitannikov-shkolyi-internata/


Немає коментарів:

Дописати коментар