неділю, 22 січня 2017 р.

Волонтери привітали вояків 55-ї бригади з Днем Соборності України

21 січня 2017 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" відвідали на передовій вояків 55-ої бригади 

Захисників привітали з Днем Соборності України.

Далі розповідає Любов Леонова....

"Виїхали вранці, втрьох, Саша за кермом, я і Олексій.Коротше, "Волонтерський центр Запоріжжя". Заїхали по дорозі в АТБ, купили хлопцям майонез, кетчуп, хрін, гірчицю, 10 лотків яєць, на прохання взяли капусти, на заправці заправили коника і помчали на Схід України. Дорога - суцільний каток, іноді, з заметами.



Добралися до місця призначення ближче до обіду. Зустріли нас радо, з усмішками, добром.
На ходу, тим, хто розвантажує, вручаю листівки, ліки з еластичними бинтами. 




Мої колеги волонтери Саша і Льоша "вручили" з гумором і сміхом бійцю дитячу іграшку, бінокль. Нехай він також "попрацює" оберігом, разом з іграшками від дівчаток і Олі Писанко.


А ще, я прочитала СМС повідомлення від Лариси з Москви. Хлопці були вражені і приємно здивовані підтримкою росіян. Дякую тобі, московська україночко!




Отже, люди, в кого є матраси, подушки, одіяла, ДУЖЕ ПОТРІБНІ! 
Актуальними залишаються теплі речі, натільна білизна, а ще, просили кастрюлю, на 3-4 літри. В кого є, передайте, будь ласка. Треба тазики для прання, відра для води, (пораділи з пластикового "джакузі" від Марьяни Богусевич, та на жаль, він лишався останнім).

А зараз, як завжди, я буду дякувати кожному з вас, особисто, бо саме, завдяки вам ця поїздка відбулася.
Ірина Полухіна, Ульянка, Катя Шестакова, Оля Писанко, Світлана Кравченко, Катя Муляр, Аня Авіва, Валя Воєнчук, Ірочка Харенко, Саша Моїсеєнко, Оксана Банц - Нєверова, Ірина Берестова і 5-та дитяча лікарня, Валерій Соловей, Володимир і Валентина Репій, Наталля Бєліч і Металургійний колледж, Лариса Пожніна, Лариса Єрмохіна, Наташа Гаватюк і її донечки, Лєра і Евелінка, Ольга Андріянова, Валентина і Сергій Горуненко, Наталля і Сергій Жирні, Людмила Галко, Вероніка і Володимир Калінбет, Дмитро Ткаченко, Євгеній Дем'яненко і б/ф "Агапе Україна", патріот з окупованої території, Люба і Максим Селіщеви, Маріанна Богусевич, Антон Кокойло, особлива подяка за організацію поїздки Михайло Чумак, Олексій Гребенюк, Олександр Шевєльов, ДЯКУЮ ВАМ! Ви - особливі, бо ви справжні, тому що правильно розумієте ситуацію в країні і робите все можливе, що б змінити її на краще!

Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
Поштове відділення ІНТАЙМ №45
Грошові перекази через Однокласники
Укр Пошта (адресу дам в особистому листуванні)
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни."

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" 

Немає коментарів:

Дописати коментар