пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Знову в дорозі: поїздка до наших друзів - батальйону поліції "СКІФ"

1-2 жовтня 2016 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" спорядили до зони АТО запорізький батальйон патрульної служби "СКІФ"



Далі розповідає Любов Леонова:

    "Керівництво МВС в Запорізькій області запропонувало мені поїхати разом з ними, що б самій побачити умови і визначити потреби. Звичайно, я погодилася.
  Раненько, викликала таксі, погрузила свої "скарби" і поїхала до управління. Чим налякала чергового, який вибіг негайно, побачивши на сходах тітку у формі з торбами. А я, ще взяла й присіла, на мішок з подушками, а він репнув зі звуком пострілу... І сміх і гріх. Та хлопець швидко заспокоївся, після пояснень.
  Хлопці завантили БК, далі взводи вишикувалися, комбат докладав керівництву МВС про готовність колонни в дорогу. Андрій Володимирович Долинний сказав дуже теплі слова, чесно, як батько. Він сказав, що будемо на них чекати в тому ж складі, в якому вони йдуть.
   На місце призначення дісталися вже ввечорі, швидко почало сутеніти. Хлопці за командою, почали розвантаження, а я пішла роздивлятися місце їхнього проживання. Напевне, я вибаглива, бо буда невдоволена. Про що, відкрито заявила керівництву. Пообіцяли, що закриють це питання найближчим часом, утеплять приміщення і у хлопців буде тепла вода з душем. 
    Тож, я чекаю на дзвінок від комбата, що б реально докупити і відвезти те, що чого не буде вистачати. На сьогодні, це плівка, цвяхи, теплі речі, ліки. З продуктами, питання закрите. А з посудом, поки що ні. Можливо, виникне необхідність з водонагрівачем на дровах. Ось так.



   Дякую зам.начальника обласного управління поліції в Запорізьій області, полковнику Долинному Андрію Володимировичу і голові профспілки цього ж управління, полковнику Нестеренко Віктору Вікторовичу за надану можливість побачити життя батальону Скіф своїми очима. Дякую бійцям і комбату Ігорю Борисовичу за довіру і віру в нас з вами. Знаєте, моральна підтримка народу, для них не менш важлива, я б сказала, навіть більше, ніж матеріальна.
   

   Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 

   Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
   Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
    Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни".

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар