понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Марш слави героїв 2016: розповідає Любов Леонова

Вранці 15 жовтня 2016 року, повернулася з Києва, де була на Марші слави героїв, на з'їзді Легіону Свобода, зустрічалася з друзями, нарешті, познайомилася з тими, кого знала тільки в інтернеті. Ну, вмощуйтесь зручненько, ті, кому цікаво і хто мене читає. 

Виїхали вночі під сильну зливу і шквальний вітер. Рано вранці вже були в Києві. Столиця зустріла привітно, гарною сонячною погодою, щоправда, з низькою температурою повітря. 

Не відходячі з місця, отримала допомогу від Вікторії Гайсенюк, вони з чоловіком привезли зібране Вітою, на своєму авто. До купи пакетів і сумок, Віта передала мені 200 грн. від Наталлі. В переданих речах - одіяла, 5 шт. куртки, шкарпетки, консервація, продукти харчування, подушка, де-кілька сорочок з довгим рукавами.
 
А потім, ціла яскрава стрічка зустрічей і знайомств, Ігор Швайка, міністр аграрної політики 2014 р. Теодор Дячун, жива легенда УПА, Олег Тягнибок. 


Про Олега напишу де-кілька слів. Він зайшов до вестибюлю і почав вітатися з однопарційцями. Я підійшла до нього і протягла руку, від запорізького волонтера. Олег зупинився, пильно глянув мені в вічі і сказав:"Я вас знаю." І розкинув руки для обіймів. Обійняв, подякував. Я була вражена. Приємно. 

З'їзд почався з хвилини мовчання, а потім з прізвищ і імен всіх загиблих свободівців на Майдані і в зоні АТО. Фото загиблих героїв демонструвалися на великому екрані. Зал стояв і відгукувався на кожне назване прізвище:"В строю"!!! Сльози бриніли на очах, було важко дихати. Я переживала кожну смерть названого бійця.
А далі був Марш Нації. Таких емоцій я ще не відчувала. По Хрещатику йшла УКРАЇНА!!! Почуття гордості за нашу націю, за наших людей такої сили, що описати словами не можливо. Це треба пережити. Мені доля дала таку можливість. Бажаю всім друзям таких вражень. 
Далі, зустріч з нардепом Ігорем Мирошниченко. Цікава зустріч. Приємне враження. Патріот.
А на Хрещатику побачила баннер 55 арт бригади. Доступ до нього був закритий, та я була б не я, якби не випросила в охорони мене пропустити. Це ж мої!!!
А ще, до всіх приємностей, в мене тепер є мазепинка. Дякую Інні Рєзнік за подарунок. Дякую сім'ї Романенко, Олі і Петру, Кості Денисову, Тимуру Книшу за надану можливість провести цей день в самому серці України, за вирій подій, за те щастя, яке я відчула вчора.

Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. 
Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов.
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна.
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine.
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. 
Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни.

Немає коментарів:

Дописати коментар