неділю, 23 жовтня 2016 р.

20 жовтня волонтери відвідали своїх земляків-поліцейських в зоні АТО

20 жовтня 2016 року активісти ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" відвідали в зоні АТО бійців БОП "СКІФ" ГУ Національної поліції в Запорізькій області 


Про поїздку розповідає Любов Леонова......

......Про саму поїздку мало що можу сказати. 6 годин в одну сторону. Двома машинами. 
Разом з нами Ольга та Петро Романенки. До нас долучилася Інна Рєзнік, з допомогою, позитивом і бажанням підтримати Скіф. 
В Інни син, молодий хлопець зараз в зоні АТО, в 93... Карпатська Січ. В самому пеклі. Наступна поїздка, туди. Інночко, дякую тобі за підтримку і допомогу! За позитив і гумор в дорозі. 

Поїхав і Олексій Гребенюк, людина зайнята. Дякую, що знайшов час і можливість. Дякую за 800 грн. на заправку до волонтерських 1024 і два мішка муки. А ще смачнючі бутерброди!
Організовув поїздку Михайло Чумак, голова волонтерського центру Запоріжжя. 
Міша, все пройшло добре. Ти, молодець!

Зам по тилу, Валерій і службовець Руслан, в своїй скіфовській четвірці, були поруч. Треба було, ринули вперед, бо, коли на блокпостах черга в годину, то треба було використовувати службове положення. Та наглюча суча донбурасня, нас не пропускала. Це треба було бачити. Боки пом'яті, від бампера залишився слід, а воно лізе... І лізе під наш бусик. Напевне, так заробляє гроші. Та більшість "обездолених" на крутих тачках. Я, такі, називаю "тролейбусами". Там можна стояти в салоні на мій зріст...

Добралися в розташування. Місто велике. Заблукали. Хлопці зустріли і провели куди треба. Розвантажилися. 


Мука, 8 мішків, консервація, теплі речі, яблука, помідори по дві-три бананки, плівка для вікон, теплопушка, одноразовий посуд, пиріжки, смаколики, предмети особистої гігієни, теплоізоляція, шкарпетки, смальчік, сухофрукти. А також, дві коробки ліків, які передали з медичного відділу ГУП Запорізького УВС. 
Пройшли "надзором", треба ж перевірити, як воно, життя буття, у них. Чистенько, комфортно і навіть, місцями, тепленько. Вручили особисті подарунки, від інвалідів, смаколики, дитячу пошту. Хотіли втекти, та у нас не було навіть шансу. 

Нас запросили на обід. Борщ з бараниною, каша, все приготовано власноруч. Готує, юрист, за освітою. Дуже смачно. Хлоп'ятко, кухар, молодець. 
Далі, прошання. Обіймаю всих, кажу, що материнськи обійми, то найсильніший оберіг. А сама реву. А як інакше, коли на футболці бійця поліцейського, фото синочків... Молодшому 6 місяців. 




За той день, коли ми до них приїхали, у них, саме наших, запоріжців, чотири затримання. Одне, військове угрупування. Розповіла б і більше, та не можу. Мовчать. Дали тільки суху статистику. 
Скіф, я вами пишаюся! Ви, молодці!

Ще 6 годин і ми майже вдома. 

Хто бажає допомогти нашим захисникам в боротьбі з окупантами і має можливість, скористайтеся Новою Поштою. Адреса: м. Запоріжжя. Склад №9. Леонова Любов. 
Можете передати "Порталом". № маршрутки, зупинки і розклад, уточнюйте по телефону.
Для гривні, картка Приватбанку 5168 7556 0143 1360 Леонова Любов Олександрівна. 
Для друзів за кордоном, Liubov Leonova Zaporozhye. Western Union і Money Gram Ukraine. 
Мої телефони 096 300 65 02, 050 850 55 42. Я на зв'язку цілодобово, окрім того часу, коли я в поїздці в зону війни.
Маю надію на вашу допомогу і небайдужість до моєї країни. Давайте творити добро разом. Пам'ятайте, Україна - наша країна! Україна - наша земля! З повагою, ваш волонтер.

Немає коментарів:

Дописати коментар