четвер, 11 серпня 2016 р.

Волонтери відвідали на передовій добровольців «Карпатської Січі»: розповідає Інна Рєзнік

06.08.2016р., чергова поїздка до наших вояків 93 ОМбР (8-а і 9-та рота Карпатська Січ) і не тільки. Не вдаючись в деталі скажу, що дорога дуже далека і важка, хлопці отримали майже все, що просили – продукти харчування, консервацію, засоби гігієни, господарські товари. Зараз треба ще маскувальні сітки, тож працюємо. 



Безмежна подяка всім-всім, хто має відношення до цієї поїздки: Ємець Іван, Резніченко Сергій, Галіздра В.К, Василенко О.В, Захаренко Д.С, Анзіна Н.А, Чупета Ольга, Волжаніна Н.М, Носаль С.В, Дзізенко Ю.М, Василенко С.І, група "Калинка", Поліщук В.С, Гулак Л.В, Тушко Люба, Бутенко Люда, Кузнецова Ніна, Грищенко Т.І, Назарові Світлана, Гнатко Валентин, Бєлікова Л.І, Влад Муць, Настя Каминіна, Юлія Горгун, Михайло Савенко,Лєна Вакуленко, Барчак Олена та Олег, Головенько М.Г., Артур Кім, вибачаюсь, якщо когось пропустила.




Третій рік війни для нас є перевіркою на витривалість, багато хто вже опустив руки, здався і займається своїми справами, та ми вчергове нагадуємо, що в країні війна, що наші військові мають відчувати підтримку тилу і тільки так, разом, переможемо. Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар