суботу, 7 травня 2016 р.

Волонтери та поліцейські разом привітали ветеранів з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

6 травня 2016 року запорізькі поліцейські разом з активістами ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" привітали ветеранів та вшанували пам'ять загиблих правоохоронців

6 травня ветерани та діючі працівники поліції поклали квіти до Меморіалу загиблим під час виконання службових обов’язків працівникам органів внутрішніх справ.
Як розповіла голова ветеранської організації Наталя Граматунова, сьогодні залишилось 38 ветеранів, які безпосередньо брали участь в бойових діях у роки війни.
Героїв привітав начальник Головного управління Національної поліції області генерал поліції третього рангу Віктор Ольховський: ветерани залишаються яскравим прикладом самовідданості, патріотизму та мужності для сучасних поліцейських. Їхній подвиг назавжди залишиться в пам’яті українців.

Також виступив голова поліцейської профспілки Віктор Нестеренко, який вказав, що сьогодні молоде покоління продовжує подвиг своїх предків та, ризикуючи власним життям, захищає свою Вітчизну від загарбників. 

Разом з керівником «Волонтерського центру Запоріжжя» Михайлом Чумаком він вручив ветеранам загальновійськові продовольчі набори. А від запорізької поліції та ветеранської організації герої отримали грошову допомогу.

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

використано інформацію з джерела: http://www.zp.npu.gov.ua/uk/publish/article/135495

Немає коментарів:

Дописати коментар