понеділок, 4 квітня 2016 р.

Запорізькі волонтери просять губернатора назвати вулицю на честь Героя України Сергія Синенка



4 квітня 2016 року активісти «Волонтерського центру Запоріжжя» звернулися до в.о. голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля.

Волонтери просять перейменувати вулицю Кремлівську у м.Запоріжжі на вулицю Героя України Сергія Синенка. Кремлівська підпадає під дію Закону про декомунізацію, а відтак сьогодні саме губернатор має право своїм розпорядженням здійснити її перейменування.
Свою пропозицію волонтери пояснили тим, що Сергій Синенко до моменту трагічної загибелі жив саме на вулиці Кремлівській. Тому буде символічним, якщо її перейменують на честь патріота, якого закатували під час подій Революції Гідності 2013-2014 років.
 
«Сергія знав особисто наш керівник Михайло Чумак, він багато про нього розповідав. Хлопчина був справжнім героєм, який дійсно вболівав за Україну. Ми сподіваємося на розуміння і державницьку позицію обласної влади та особисто губернатора. У Запоріжжі має з’явитися вулиця Героя України Сергія Синенка» - зазначив активіст Волонтерського центру Запоріжжя Костянтин Денисов.



Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар