суботу, 3 жовтня 2015 р.

«Волонтерський центр Запоріжжя» взяв участь у Покровському Ярмарку 2015


3 жовтня 2015 року активісти «Волонтерського центру Запоріжжя» разом з містянами святкували традиційний Покровський Ярмарок, який відбувся на Набережній магістралі міста. Волонтерам допомогли студенти економічного факультету ЗНУ

Під час свята волонтери збирали листи та малюнки для учасників АТО – цей захід найбільш зацікавив малечу та учнівську молодь. Юні запорожці зверталися до воїнів з проханням повертатися додому живими та здоровими, і неодмінно з перемогою. Відвідувачів також зацікавила виставка фронтових трофеїв, які волонтери отримали в подарунок від бійців батальйону «Січ» і роти «Карпатська Січ». Запорожці охоче фотографувалися з трофеями за символічну грошову допомогу, яка буде спрямована на забезпечення захисників.

«Сьогодні кожен захід повинен мати національно-патріотичне спрямування, адже це питання безпеки держави в умовах неоголошеної війни. Ми дякуємо усім небайдужим запоріжцям, які продовжують підтримувати наших героїв на фронті та в тилу» - зазначив заступник голови «Волонтерського центру Запоріжжя» Костянтин Денисов.  









Немає коментарів:

Дописати коментар