вівторок, 26 травня 2015 р.

Чим займаються волонтери у вільний час



22 травня волонтер Любов Леонова разом зі співробітниками Національного заповідника "Хортиця" Олегом Миколайовичем та Ігорем косили траву в парку Наукового Містечка. Де трава часом досягає 160 см. та кишіть зміями і кліщами. 

Перед цим  Любов Леонова звернулась до Директора заповідника Максима Остапенко та міського голови Олександра Сіна. Остапенко відгукнувся одразу та пообіцяв допомогти чого не можна сказати про Сіна який повністю проігнорував звернення. Жителі Наукового містечка зібрали кошти на бензин масло та ліску для тримера. Співробітники заповіднику працювали безкоштовно.

"Національному заповіднику "Хортиця", генеральному директору Остапенко Максиму Анатолійовичу, співробітникам заповідника, Олегу Миколайовичу, Ігорю - низький уклін і величезне спасибі!!! Люди відгукнулися на наш заклик про допомогу! Олег Миколайович, при всій його не мислимі завантаженості співробітників, (а кого хвилює, три лісника - вистачить), може й менше ... Заповідник величезний, а тут ми, купка кинутих Сином і К городян ... Але ... Олег Миколайович знайшов можливість прислати людину покосити "ліс з трави", хоча щоразу він каже, що це востаннє. Олег Миколайович, спасибі вам, особисто, від усіх наших жителів і мене! Спасибі за Ігорка, він поза всяких похвал! Трудоголік! Якість роботи - 1000% !!! Хлопчина, мініатюрний по конституції тіла, робить величезні плантації роботи! Дуже добрий і зовсім не підкупний... Навіть не думайте... Запропонувала воду, газовану, сказав, піде з крана... Найдобріший молодий чоловік. До речі, боєць на блок посту в Григорівці. Ось як буває. Подивіться фото, зробіть висновки. Острів Хортиця - став великим смітником, нікому, крім жителів і заповідника не потрібен... Олександр Сін, відірвіться від вашого Бородинського будинку та вашої дівчини. Подивіться на нас. Ми тонемо в зміях, павуках, кліщах і 1,6 м. трави. Ваше нікчемне анісімско-Януковицька КП "Основаніє" нам і до нас ніякого відношення не має. Ви нічого не робили і не робите, крім віджиму грошей у народу. Ми вистоїмо! Ми зможемо. А ви, Олександр Сін, думайте. Але електорат на острові Хортиця, ви проє ... пардон, втратили ...", - зазначила Любов Леонова.

Фото зі сторінки Любові Леонової в соціальної мережі Facebook








Немає коментарів:

Дописати коментар