четвер, 5 березня 2015 р.

Волонтери провели урок мужності та патріотизму для запорізьких студентів


4 березня 2015 року активісти ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» провели урок мужності для першокурсників економічного факультету ЗНУ. Гостями на заході стали герої АТО – бійці батальйону «Донбас» Тимур Книш і Олександр Таран

Ініціаторами зустрічі виступили самі студенти, які не є байдужими до тих подій, що відбуваються на Сході України. До цієї зустрічі діти активно збирали гуманітарну допомогу воякам, здавали гроші на придбання військової амуніції та кров для поранених у зоні АТО.

Гості розповіли студентам про причини та наслідки російсько-української війни на Донбасі, шляхи її завершення повною перемогою України. Тимур Книш наголосив, що найбільшим стимулом для захисників на фронті є висока підтримка та віра тих, хто перебуває в тилу. Велика заслуга в тому є волонтерів, яких давно вже називають янголами-охоронцями українських збройних сил, нацгвардійців і добровольчих батальйонів. Олександр Таран відзначив, що на шляху перемоги необхідно проводити активну пропагандистську кампанію з формування почуття патріотизму в українців, а особливо молоді. Надалі гості та студенти розповіли про свої плани на майбутнє та зробили прощальне спільне фото.


«Патріотичне виховання молоді є запорукою стабільного та успішного розвитку нашої країни в майбутньому. Наші діти позбавлені самого коріння сепаратизму – ностальгії за тоталітарною радянською системою. Перед їхніми очима сьогодні стояли справжні герої, які борються за їх життя та гідність. Ми неодмінно й надалі будемо проводити такі зустрічі» – зазначив заступник голови ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» Костянтин Денисов. 

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар