четвер, 19 березня 2015 р.

Голова «Волонтерського центру Запоріжжя» Михайло Чумак взяв участь в програмі «Відкрита студія» на телеканалі Запоріжжя (ВІДЕО)


18 березня 2015 року голова правління ГО «Волонтерський центр Запоріжжя» Михайло Чумак взяв участь в обговоренні проблем безпеки області в умовах війни на Донбасі. Обговорення відбувалося в ефірі телеканалу Запоріжжя

Участь в обговоренні взяли також громадські активісти, представники правоохоронних органів і рятувальних служб. Усі присутні зійшлися на тому, що миру та спокою в Запорізькому регіоні можна досягти лише об’єднавши зусилля усіх небайдужих патріотів і представників силових структур.


Михайло Чумак детально розповів про діяльність «Волонтерського центру Запоріжжя» із гуманітарного забезпечення учасників АТО від збройних сил, Нацгвардії та добровольчих батальйонів. Крім того, волонтери  центру займаються ремонтом і обслуговуванням техніки, що бере участь в бойових діях.


«Ніхто із нас давно вже не відчуває страху, відправляючись в зону бойових дій. Ми чітко знаємо, що там на фронті захисники України конче потребують нашої допомоги. Саме тому одразу після повернення з фронту ми починаємо готуватися до наступної поїздки, сподіваючись тим самим наблизити нашу перемогу над північним ворогом» – зазначив Михайло Чумак.  

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"

Немає коментарів:

Дописати коментар